Search

Sabtu, 14 Julai 2012

Bronx Menawarkan Peluang Kecergasan Minda Dan Badan

Kecergasan Minda Dan Badan
Lebih ramai orang mempunyai matlamat untuk menjadi sihat. Yang kesihatan matlamat tidak hanya bermakna mempunyai badan yang sihat, tetapi juga minda yang sihat. Terdapat peluang di mana-mana di mana seseorang boleh mencapai ketenteraman jiwa semasa menjalankan untuk mewujudkan badan berkaitan minda yang lebih baik. Seksyen Bronx New York City adalah tidak terkecuali. Jika anda tinggal di Bronx, anda akan banyak studio kecergasan dengan yoga yang berkelayakan dan pilates pengajar untuk membantu anda mencapai matlamat anda yang sihat.

Bronx Pilates adalah salah satu kelas yang ditawarkan di sini. Pilates sendiri, dinamakan selepas Pilates pemaju Jerman Yusuf, adalah satu sistem kecergasan fizikal dan penyaman badan yang melibatkan regangan dan fleksibiliti. Senaman ini telah dirangka dengan matlamat mengukuhkan minda sebagai badan yang kukuh. Ramai yang telah didapati Pilates sebagai suatu kerja yang menyegarkan dan wajah baru keluar menggunakan jenis ini fikiran / badan rutin. Pelbagai kelas Bronx pilates ditawarkan, termasuk super pilates but kem kardio.

Sebagai tambahan kepada pilates tawaran-tawaran di Bronx, selain kerja-kerja yang hebat dan kelas penyaman boleh didapati di Bronx, Bronx yoga adalah satu lagi kegemaran. Yoga, seperti Pilates, menggabungkan kekuatan fizikal dan mental, tetapi juga menambah elemen tambahan disiplin rohani. Yoga adalah amalan Hindu kuno. Matlamat utamanya ialah untuk membawa keadaan pencerahan rohani manakala bertafakur, dan melibatkan kedudukan tertentu yang bertujuan untuk menyelaraskan kedua-dua minda dan tubuh badan.

Bronx kelas yoga yang diadakan di kawasan itu, dan menawarkan satu sistem hebat yang menggabungkan regangan dan memperkukuhkan latihan dengan tambahan minda mendisiplinkan meditasi. Kelas yoga menyediakan pentas bagi suasana yang santai dan mesra. Sesi pelbagai yoga boleh memberi tumpuan kepada yang baru dan juga pakar-pakar yoga yang lebih berpengalaman. Yoga membantu sesiapa sahaja untuk menikmati bergerak dan menumpukan perhatian dan menjadi lebih sedar. Sama ada anda memilih Bronx Pilates atau Yoga, anda pasti untuk mencari kelas dan arahan yang hanya tepat untuk anda. Apa sahaja ijazah anda kecergasan fizikal dan mental mungkin sekarang, anda boleh menjadi lebih mahir dan mencari kebahagiaan yang lebih besar dalam sihat dalam minda dan badan.

Jangan lupa untuk melihat doktor penjagaan primer anda untuk fizikal sebelum memulakan sebarang program latihan kecergasan atau berat. Walaupun keraguan satu kajian baru-baru ini yang diterbitkan pemutus pada keperluannya, pemeriksaan tahunan yang lengkap sehingga harus menjadi sebahagian daripada pelan kesihatan semua orang. Lawatan mudah tahunan dengan doktor anda tidak dapat mengenalpasti permulaan apa yang boleh menjadi masalah kesihatan yang kronik atau serius kemudian. Jika anda berisiko untuk sebarang masalah kesihatan, sama ada melalui gaya hidup semasa atau sejarah perubatan keluarga anda, anda akan mahu tahu ini sebelum anda bermula. Sebagai motivasi tambahan, ini akan memberikan anda yang tepat sebelum dan selepas perbandingan apabila ia datang masa untuk melakukan penilaian kecergasan anda.
Read More >>